Aanvraag re-integratietraject

Heeft u ook hulp nodig bij uw re-integratie?
Neem contact op met Werkmans en wij gaan samen met u onderzoeken hoe en waar wij een re-integratietraject kunnen aanvragen bij de voor u verantwoordelijke instantie.

Wij zijn u graag van dienst!
Ondervindt u moeite in de zoektocht naar het vinden van een nieuw arbeidsperspectief en bent u het thuiszitten beu? Wacht niet langer en neem de regie in eigen hand. Wij van Werkmans zijn u graag van dienst met onze jarenlange ervaring op het gebied van re-integratie / jobcoaching. Werkmans beschikt over re-integratieconsulenten verspreid over heel Nederland!

Voor wie?
Helaas kopen de verantwoordelijke instanties niet voor iedereen re-integratiedienstverlening in. U komt hiervoor mogelijk in aanmerking als u recht heeft op een van de onderstaande uitkeringen.

  • Ziektewetuitkering
  • Arbeidsongeschiktheidsuitkering (WIA ; WAO / WAZ en/of Wajong-uitkering)
  • Uitkering vanuit de Participatiewet

Dit betekent niet dat u geen gebruik kunt maken van onze dienstverlening als u geen recht heeft op een van deze uitkeringen. Bel ons gerust als u meer informatie wilt over onze service (zie contactgegevens).

Werkwijze
Wanneer wij denken dat u mogelijk recht kunt hebben op een re-integratietraject, zal een  van onze re-integratieconsulenten bij u in de regio, contact met u opnemen. Er zal dan altijd een eerste kennismakingsgesprek plaatsvinden. Om u gedurende het traject zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het belangrijk om de consulent inzicht te geven in uw kwaliteiten en mogelijkheden. Vanuit deze informatie zetten wij onze expertise in om u te begeleiden naar een passende baan. Daarnaast zorgt Werkmans gedurende het traject ook voor ondersteuning (waar nodig) op de werkvloer. Het behoudt van uw baan is immers het uitgangspunt.

Concreet zullen er de volgende stappen worden ondernomen:

  • U meldt zich aan bij Werkmans
  • Op basis van uw informatie schatten wij in of een re-integratietraject mogelijk vergoed wordt
  • De consulent voert een intakegesprek met u
  • Het traject wordt bij de voor u verantwoordelijke instantie aangevraagd
  • Wanneer deze instantie toestemming geeft start het feitelijke traject

Contact
Komt u in aanmerking voor- of zou u graag meer informatie willen over een eventueel traject / onze dienstverlening? Dan kunt u contact opnemen met Leo Beekmans (via onderstaande gegevens) óf het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Leo Beekmans
Kantoor:073-5513042

Theerestraat 8B
5271 GD Sint-Michielsgestel

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.