Allround Medewerker met ambitie tot stoffeerder in Moergestel

Werkmans is voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar een Allround Medewerker met ambitie tot stoffeerder in de omgeving van Moergestel. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het herbekleden van meubelen. Tevens heeft deze opdrachtgever een showroom met een ruim assortiment aan klassieke en moderne meubelstoffen, leder- en outdoorstoffen. De opdrachtgever levert al ruim 30 jaar kwaliteit als het gaat om meubel- en revalidatiestoffen.

Wat ga je doen?
Als Allround Medewerker verleen je hand- en spandiensten ten behoeve van stoffeerders. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het schoonmaken van de werkomgeving, het verplaatsen van meubelen en voorbereidende werkzaamheden.

Wie ben jij?
Je bent iemand die van afwisselende taken houdt en weet van aanpakken. Daarnaast beschik je over een Wajong status en een rijbewijs. Je hebt de ambitie om op termijn de fijne kneepjes van het vak te leren en door te groeien naar de functie van stoffeerder.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door een van onze ervaren jobscoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature, dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.