Assistent Kok in Westerhoven

Werkmans is voor een opdrachtgever in de recreatiebranche op zoek naar een Assistent Kok in de omgeving van Westerhoven. Deze functie is voor 15-20 uur per week.

Wat ga je doen?
Als Assistent Kok bereid je de heerlijkste gerechten voor de gasten. Van belegde broodjes tot exotische wolgerechten. Verder help je de koks bij de bereiding en presentatie van verschillende gerechten. Je hebt een goed gevoel voor presentatie en bewaakt onder alle omstandigheden de kwaliteit en hygiëne in de keuken.

De werkzaamheden binnen deze functie zijn:
– Het bereiden van componenten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten;
– Jou inzet voor de ontbijtdienst in de Centrale keuken;
– Het verrichten diverse voorbereidende werkzaamheden zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place maken;
– Het bewaken van goede hygiëne in de keuken (werkplek schoonhouden);
– Het leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

Wie ben jij?
Je hebt affiniteit met koken (een opleiding richting Kok is niet vereist). Als Assistent Kok ben je zowel ’s avonds als in het weekend beschikbaar. Daarnaast ben je gastvriendelijk, stressbestendig en team- en servicegericht. Tevens beschik je over een MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de Horeca of Catering.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door een van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature, dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.