Back-End Developer in Leusden

Werkmans is voor een opdrachtgever op zoek naar een Back-End Developer voor 40 uur per week in de omgeving Leusden. Het gaat om een tijdelijke functie voor 6 maanden met kans op verlenging. Onze opdrachtgever groeit hard en is daarom op zoek naar versterking voor het team met professionals.

Wat ga je doen?
Ligt jouw passie en affiniteit bij het ontwikkelen en realiseren van complexe websites? Heb jij een stevige basis in PHP en zijn Agile en Scrum voor jou bekend terrein? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT (ontwikkelen) en minstens 3 jaar ervaring. Daarnaast beschik je over een stevige basis in PHP en heb je een goede kennis van onder andere MySQL, XML en jQuery. We zoeken een kandidaat die in staat is technische ontwerpen te vertalen naar een kwalitatief uitstekende code. We zoeken een kandidaat met een sterk analytisch en oplossend vermogen die een technisch ontwerp kan maken op basis van functionele specificaties.

Let op: Deze vacature valt onder een voorkeursbeleid voor Wajongeren. Wij vragen u dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature, dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.