Chauffeur/Autoschoonmaak(st)er in Den Bosch

Werkmans is voor een opdrachtgever op zoek naar een Chauffeur/Autoschoonmaak(st)er in Empel gelegen in de omgeving van Den Bosch. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die 40 uur per week beschikbaar is.

Wat ga je doen?
Wanneer je deze functie gaat invullen wordt je aangewezen als hoofdschoonmaak(st)er die de auto’s van binnen en buiten schoonmaakt. Het ophalen en wegbrengen van auto’s behoort ook tot een van jouw werkzaamheden. Daarnaast is er een bandenhotel aanwezig die er voor zorgt dat jij banden gaat verwisselen. Het verwisselen van banden is een taak die jou geleerd kan worden.

Wie ben jij?
Ben jij representatief, leergierig en ben je uiterst gemotiveerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast ben je praktisch ingesteld en ligt jouw interesse in de techniek. Kun je omgaan met ad-hoc opdrachten? Dan voldoe jij aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Het is van belang dat je een aantal jaar in bezit bent van een rijbewijs zodat jij auto’s kan wegbrengen en ophalen.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.