Data-entry Medewerker E-Commerce in Eindhoven

Let op: Deze vacature past in het voorkeursbeleid voor Wajongeren . Je dient dit te vermelden in de sollicitatie, anders kunnen wij je helaas niet meenemen in de selectieprocedure.

Wie ben jij?

Je bent een resultaatgerichte en nauwkeurige medewerker die graag zelfstandig productiewerk publiceert. Je gebruikt jouw kritische blik om producten digitaal zo in de markt te zetten dat de omzet ervan groeit.

Wat ga je doen?

Vanwege jouw computervaardigheden gaat het je goed af om productdata goed en snel te kunnen publiceren. Door jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg je dat het assortiment van webshops wordt uitgebreid zodat ze concurrerend blijven. Tenslotte ben je een ambitieus en wil je graag deel uitmaken van een internationaal en groeiend bedrijf.

Wie is de werkgever?

Deze werkgever is gespecialiseerd in internationale e-commerce. Hierbij kun je denken aan webshops met specialistische producten. De werkgever kun je typeren als een ambitieus en groeiend bedrijf met een informele sfeer. Het team blijft zich continu ontwikkelen en hier is veel vrijheid voor collega’s om zichzelf te zijn.

De werkgever wil graag kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden en nodigt daarom speciaal Wajongeren uit om te solliciteren. Je start met een proefplaatsing van twee maanden met behoud van uitkering. Als jij en de werkgever tevreden zijn, krijg je een contract voor minimaal 6 maanden.

De standplaats is in het centrum van Eindhoven, maar omdat wij een goede werk- en privébalans belangrijk vinden woont de nieuwe collega bij voorkeur in een straal van maximaal 25 kilometer. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Een vrijdag uit het leven van een Data entry medewerker e-commerce

Je bent klaar voor een nieuwe werkdag. Je komt op kantoor, begroet je collega’s en drinkt een kop koffie of thee voordat de werkdag begint. Er zijn veel nieuwe producten binnen gekomen die nog deze week op de webshops geplaatst moeten worden. Hierbij voeg jij productfoto’s toe aan de producten. Ondertussen krijg je vragen van de klantenservice over eerder geplaatste producten. Hier weet jij meer van en je bent intern het eerste aanspreekpunt.

Tijd voor een break! Even tijd om te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Een paar potjes tafelvoetballen met je collega’s om los te komen van het werk. ’s Middags ben je bezig om nog meer producten toe te voegen. Doordat je handig bent met data kopiëren werk je lekker door. Je bent ook mede-verantwoordelijk voor de assortimentsvernieuwingen en signaleert trends. Het laatste uur bespreek je met collega’s welke resultaten je werk heeft gehad deze week.

Aan het eind van de dag zit de werkweek er op. Tijd voor de vrijdagmiddagborrel!

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan kun je tot 31 oktober 2017 jouw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Kevin is bereikbaar via kevin@werkmans.nl.

Heb je meer vragen over de procedure, de organisatie dan wel de functie? Kevin is telefonisch bereikbaar op 06-21433958. Maar mocht je het prettiger vinden om je vragen via WhatsApp te stellen, dat kan natuurlijk ook.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.