Distributiechauffeur (vervoersbewijs C) in Den Haag/Leidschendam

Werkmans is voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar  kandidaten voor de functie van Distributiechauffeur (vervoersbewijs C) woonachting in de omgeving van Den Haag/Leidschendam. Onze opdrachtgever is een maatschappelijk betrokken organisatie die ruimte biedt aan mensen met een arbeidsbeperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om een functie van minimaal 32 uur per week.

Wat ga je doen?
Als regionaal Distributiechauffeur (vervoersbewijs C) zorg je voor een zo efficiënt en effectief mogelijke aflevering van goederen. Je borgt de kwaliteit en kwantiteit van aflevering. Daarbij zorg je voor de controle en juist gebruik van het transportmaterieel.

Wie ben jij?
Voor deze functie zoeken we gemotiveerde kandidaten met een klantgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal. De reisafstand (woning naar werk) naar Den Haag/Leidschendam bedraagt maximaal 20 kilometer. Je bent loyaal, communicatief vaardig, flexibel ingesteld en beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Tevens beschik je over een vervoersbewijs C. Je dient op verzoek een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen aanleveren.

Let op: deze vacature valt onder een voorkeursbeleid en is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong/WIA/ZW uitkering, vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. 

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren 
Ben jij de kandidaat die we zoeken? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.