Gezocht: ervaren test man./software ontw.

Gezocht: Ervaren test manager/software ontwikkelaar
Ervaren test manager / software ontwikkelaar, die

ons wil ondersteunen bij het ontwikkelen en verder uitbouwen van onze ICT leerwerktrajecten voor jongeren met een vorm van autisme.

Werkmans en Reovict hebben inmiddels ruime ervaring in het opleiden van mensen met een vorm van autisme tot Test Engineer en/of Software Ontwikkelaar. We leiden deze mensen op en zoeken voor hen een werkplek binnen IT bedrijven of IT afdelingen van organisaties. Onze ambitie is om deze goed opgeleide deelnemers te plaatsen bij reguliere bedrijven. Maar soms is het voor een aantal van onze deelnemers beter dat ze eerst tijdelijk op een beschermde werkplek relevante werkervaring opdoen.

Wij zijn continu op zoek naar werkgevers die onze deelnemers een werkplek willen aanbieden. Daarnaast zijn we ook op zoek naar werkgevers die (een gedeelte) van hun testwerk of ontwikkelwerk willen uitbesteden.

Om externe opdrachten voor test- en programmeerwerk binnen te halen en om onze projectdeelnemers vooral inhoudelijk te kunnen ondersteunen in hun werkzaamheden (planning, verdeling van werkzaamheden, coaching, controle), zijn wij op zoek naar een ervaren test manager/software ontwikkelaar met tevens commerciƫle ervaring.

Voor serieus geĆÆnteresseerde kandidaten wordt in onderling overleg bepaald hoe ons samenwerkingsverband eruit zal komen te zien.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.