Hardware Engineer (Elektronica) Eindhoven

Functienaam:
Voor een dynamisch bureau op vlak van totaal- en deelontwerp van industriële elektrotechnische oplossingen, zijn wij op zoek naar een Hardware Engineer om ons team te versterken.

Wat ga je doen:
Als Hardware Engineer ben je in staat om zowel kwalitatief als kwantitatief op een juiste wijze automatiseringsprojecten te engineeren m.b.t. elektrotechnische systemen voor industriële toepassingen. Vanuit opgestelde specificaties draag je zorg voor de benodigde hardware engineering en het ontwikkelen van de benodigde elektrotechnische tekeningpakketten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het selecteren en specificeren van materialen, het voeren van technisch overleg met de opdrachtgever, het op basis van afwijkingsrapporten overleggen van meerwerken aan de projectleider, het rapporteren van de voortgang van de werkzaamheden en de omvang (uren) aan de projectleider

Wie ben jij:
Je beschikt over een door werkervaring en/of afgeronde opleiding verkregen MBO+/ HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante vakgerichte cursussen op het gebied van hardware engineering van elektrotechnische systemen. Je kunt zelfstandig functioneren en beschikt over de noodzakelijk technische bagage en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor detail, bent creatief, accuraat, kwaliteitsbewust en betrokken. Je bent een ervaren technicus die technisch en vakinhoudelijk bewezen heeft een meerwaarde te kunnen betekenen in projecten en als vraagbaak kan fungeren voor Projectleiders. Voor de werkzaamheden beschik je uiteraard over adequate kennis van de geldende richtlijnen en normen en de benodigde ervaring met CAD systemen zoals AutoCAD en E-Plan.

Wij bieden:
Een interessante functie met gevarieerd werk waarbij een beroep gedaan wordt op eigen inzicht, besluitvorming en verantwoordelijkheid. Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing met doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk een goed salaris dat in overeenstemming zal zijn met de zwaarte van de functie, de opleiding en ervaring.

Solliciteren:
Herken je jezelf in het geschetste profiel of heb je vragen? Neem dan contact op met Madelon Mudde telefoonnummer 06-46441882 of stuur je motivatie met Cv naar madelon@werkmans.nl Zowel fulltime als parttime werken is bespreekbaar.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.