Hulpkracht Foodstore in Westerhoven

Werkmans is voor een van haar opdrachtgevers in de recreatiebranche op zoek naar een Hulpkracht Foodstore in de omgeving van Westerhoven. De functie is voor 18 uur per week.

Wat ga je doen?
Als Hulpkracht Foodstore ben je het visitekaartje van het bedrijf in één van de Food Shops binnen het recreatiepark. Je beleeft voldoening aan het directe contact met een gast en je bent flexibel en breed inzetbaar.

Samen met je collega’s zorg je voor:
– Het actief onder de aandacht brengen van producten en diensten aan de gasten;
– Het adviseren van gasten en met ze afrekenen;
– Het informeren naar waardering van de gasten en zelf afhandelen van eventuele klachten;
– Het verrichten van routinematige schoonmaakwerkzaamheden, zoals het magazijn opruimen, schappen en producten schoonhouden en dergelijke;
– Het inrichten van de etalages;
– De schappen en toonbank aanvullen en controleren van binnengekomen goederen;
– Zorgdragen voor het prijzen van artikelen.

Wie ben jij?
Je hebt ervaring binnen de Foodstore (supermarkt). Dit is een pre. Je bent minimaal 18 jaar en beschikt over eigen vervoer. Daarnaast ben je flexibel en heb je een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door een van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature, dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.