ICT-Architect in Utrecht

Werkmans is voor een vooraanstaande opdrachtgever in de publieke sector op zoek naar een ervaren ICT-Architect in de omgeving van Utrecht. In deze functie ben je werkzaam op de afdeling Strategie & Beleid.

Wat ga je doen?
Als ICT-Architect ontwikkel en beschrijf je de (integrale) informatievoorzieningsarchitectuur op tactisch niveau. Daarbij zorg je ervoor dat er overeenstemming is over de te volgen koers voor de komende jaren. Rekening houdend met de geldende kaders, andere domeinen en partners.

Vanuit jouw expertise draag je bij aan de ontwikkeling en dienstverlening op het gebied van informatievoorziening. Je zorgt ervoor dat de opdrachtgever op de hoogte is van de ontwikkelingen rondom de bestaande ICT-architecturen binnen de organisatie en de hieraan gerelateerde technologie.  Je adviseert bij het maken van architectuurkeuzes en bij implementaties op tactisch niveau. Je hebt een of meerdere aandachtsgebieden (data/gegevens, applicatie of technische infrastructuur, waarbij het aandachtsgebied IA-systeem een pre is).

Wie ben jij?
– Je hebt een afgeronde WO opleiding in de richting van bijvoorbeeld Informatica, Bestuurlijke Informatiekunde, Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde;
– Voor deze functie beschik je over de volgende essentiële competenties: overtuigingskracht, analyserend vermogen en organisatiesensitiviteit;- Aantoonbare kennis van automatisering in een multidisciplinaire omgeving (industriële automatisering);
– Aantoonbare kennis en ervaring in veiligheidskritische toepassingen (industriële automatisering);
– Aantoonbare kennis van NORA en ongeveer 3-5 jaar ervaring met MARIJ;
– Aantoonbare advieservaring op directieniveau;
– Daarnaast ben je resultaatgericht, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobscoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.