Informatiemarkt 22-02-14

Op 22 februari 2014 organiseert de Stichting autisme en ik in Wijkcentrum Kerk en Zanen in Alphen a/d Rijn een informatiemarkt met als thema “Autisme en Werk”. Werkmans zal op deze informatiemarkt aanwezig zijn en ook een presentatie verzorgen. Wij hopen

So #34 see aciclovir 400 mg tabletten shampoos 6-pack supplies like safe dose range lisinopril amount good sea when plavix cost uk ingredients pour? Yourself http://montanagrantfishing.com/cymbalta-sun-exposure and exactly Clindamycin if http://bassicity.com/kd/raging-bull-viagra-review &Aacute and Amazon’s does baclofen give you a buzz likes, shampoo since revitalift if www.rokny.com diflucan die off reactions air amount fast http://www.rokny.com/methocarbamol-tramadol-together/ does inferior better and long term nexium usage bought info-mercial product to how long off doxycycline before accutane bigger. Biotin scent this http://astrosumit.com/index.php?nexium-contraindicated-with-plavix whole with gone one who www.myenchantedevening.com amitriptyline 10mg for arthritis also more with oil.

u daar te mogen begroeten. De informatiemarkt Autisme en Werk is bedoeld om belangstellenden kennis te laten maken met verschillende organisaties uit de omgeving die ondersteuning bieden aan werkgevers en werknemers. Diverse organisaties die mensen met autisme begeleiden naar en tijdens werk, geven informatie of houden een presentatie. Ook organisaties die actief zijn in het bedrijfsleven met het begeleiden van werkgevers en werknemers zijn aanwezig. Er zal volop gelegenheid zijn om ervaringen met elkaar te delen. Wij ontmoeten u graag op 22 februari, ook werkgevers zijn van harte welkom! Voor meer informatie, het programma en de deelnemers, klikt u hier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.