(Junior) PHP Webdeveloper in Eindhoven

Werkmans is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een junior of medior PHP webdeveloper. Vanuit sociale betrokkenheid stelt de opdrahtgever deze vacature beschikbaar voor kandidaten met een arbeidsbeperking. Er is ruimte om het werk naar eigen mogelijkheden vorm te geven en in te richten. Je gaat werken bij een leuk bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen van een huisstijlen tot het uitwerken van een complete online strategie. Noem het gerust een full service marketingbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in strategie, design en online. Samen met je collega’s ben je betrokken bij het ontwikkelen van een mooi en kwalitatief product variërend van applicaties tot webshops.

Wat ga je doen?
In de rol van PHPprogrammeur krijg je te maken met Back end en Front end Development van de verschillende webshops. Kennis van PHP, MySQL en Zend komen zeer goed van pas, maar als je up to date bent met HTML5 en CSS3 is dat een pré. Het team waarin je werkt bestaat uit 4 personen.

Wie ben jij?
HBO+ denk niveau. Aantoonbare ervaring als PHP Developer ( mag ook privé ervaring zijn) Kennis van PHP en je hebt, bij voorkeur kennis van Zend, MySQL, HTML5, CSS3. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent bij voorkeur 32 uur beschikbaar De werklocatie is Eindhoven. Het hoofdkantoor zit in Utrecht. Door een recente vestiging in Eindhoven is een functie ontstaan.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.