Leerling C#.net programmeur

Let op: Deze vacature past in het voorkeursbeleid voor wajongeren. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij u helaas niet meenemen in de selectieprocedure.

Functienaam:
Voor een opdrachtgever in Dordrecht zijn wij per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van ´leerling C#.net programmeur´. Het betreft een functie in fulltime dienstverband. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om na twee maanden in dienst bij de opdrachtgever te treden voor minimaal zes maanden.

Wat ga je doen:
Als leerling van een senior programmeur komt u te werken binnen een jonge, dynamische organisatie. Werkzaamheden worden uitgevoerd onder begeleiding van een senior programmeur. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

  • oplossen van (kleine) bugs aan de hand van het beschreven probleem en de gewenste oplossing in ons issue systeem;
  • Uitbreiden van bestaande applicaties met nieuwe of verbeterde functionaliteiten aan de hand van de beschreven (kleine) wens in ons issue systeem;
  • In sommige gevallen (kleine) maatwerkopdrachten voor klanten aan de hand van de beschreven functieomschrijving in ons issue systeem.


Wie ben jij:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar sociaal- en communicatief vaardige kandidaten die affiniteit hebben in de wereld van de ICT. Het uitvoeren van de werkzaamheden is zowel in zelfstandig- als teamverband. Daarbij weet je de benodigde vakkennis snel eigen te maken en up-to-date te houden. Er wordt discreet omgesprongen met de toevertrouwde informatie.

Wij vragen:
Voor het uitvoeren van deze functie dient u in het bezit te zijn van minimaal HBO opleidings- en/of denk- en werkniveau. Enige kennis van en/of ervaring met C#,.Net framework 3.5/4.0, jQuery, CSS, HTML, Javascript en Microsoft SQL server.Kennis van Telerik ASP.NET Ajax componenten is een pré;

Solliciteren:
Bent u geïnteresseerd in deze functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Rene Wirken. Dit kan via rene@werkmans.nl.
Indien u vragen heeft over de vacature, dan kunt u contact opnemen met Rene Wirken op het volgende nummer 06-50810959 of via rene@werkmans.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.