Medewerker Functioneel Beheer in Delft

Werkmans is voor een vooraanstaande opdrachtgever in de publieke sector op zoek naar een Medewerker Functioneel Beheer in de omgeving van Delft. In deze functie ben je werkzaam op de afdeling Functioneel Beheer Verkeerssystemen. De functie is voor minimaal 25 uur per week. Tevens is het mogelijk om deels thuis te werken.

De afdeling Functioneel Beheer Verkeerssystemen legt de verbinding tussen de Centrale Informatievoorziening (leverancier) en de medewerkers in de operatie (gebruikers) om te zorgen voor bruikbare, werkbare en betaalbare informatievoorziening.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Functioneel Beheer voer je ondersteunende taken uit ten behoeve van functioneel beheerders, adviseurs en informatiemanagers. Met jouw kennis en ervaring heb je de volgende taken:

Documentatiebeheer
– Documenten opslag en –beheer
– Onderhouden virtuele omgeving
– Up-to-date houden documenten

Servicedesk
– Telefonische vragen beantwoorden
– Bewaken van de afwikkeling van uitgezette vragen
– Registratie van meldingen van gebruikers

Administratieve ondersteuning
Organiseren en notuleren

Projectondersteuning
Ondersteunen bij de verwerking van data m.b.t. door gebruikers ingevulde vragenlijsten
– Analyse van gebruikersexperimenten binnen een innovatieproject

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Medewerker Functioneel Beheer op MBO/HBO niveau voor minimaal 25 uur per week. Je beschikt over kennis en/of je hebt een aantoonbare affiniteit met verkeers-/watermanagement en ICT. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:
– Klantgerichtheid
– Analytisch vermogen
– Samenwerken
– Plannen en organiseren
– Zelfontwikkeling

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.