Opleidingstraject tot Chauffeur/Logistiek Medewerker (Midden- en West Brabant)

Voor wie?
Het leer-/werktraject is voor mensen met een Wajong of WIA uitkering die affiniteit hebben met transport/logistiek. Naast een goede motivatie is het van belang dat je met eigen vervoer of het openbaar vervoer kunt reizen. Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Tevens heb je er geen probleem met onregelmatige werktijden. Het kennisniveau van de opleiding is MBO.

Scholing en plaatsing
Kandidaten worden in de looptijd van anderhalf jaar opgeleid tot chauffeur. Voor deze opleiding dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B. Je begint met een aaneengesloten periode van 5 weken waarin het rijbewijs en de theorie wordt behaald. Hierna kom je in dienst bij één van de aangesloten werkgevers. Het vervolg van de vakopleiding volg je parallel aan het dienstverband.

De opleiding tot Logistiek Medewerker duurt één jaar. In deze periode behaal je onder andere je VCA en je hef- en reachtruck bewijs. Hierna kom je in dienst bij één van de aangesloten werkgevers. Het vervolg van de vakopleiding volg je parallel aan het dienstverband. Gedurende de opleidingen wordt exclusieve jobcoaching ingezet ten behoeve van het succesvol re-integreren op de arbeidsmarkt.

Solliciteren
Bent u geïnteresseerd in één van deze twee opleidingstrajecten? Dan kunt u tot 19 september 2016 uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.