Receptioniste/Telefoniste in Veenendaal

Werkmans is voor een opdrachtgever op zoek naar een Receptioniste/Telefoniste in de omgeving van Veenendaal. Deze functie is voor 16 uur per week verspreid over 2 dagen van 8 uur.

Wat ga je doen?
In deze functie begin je met een klein takenpakket die in de loop van de tijd uitgebreid wordt. Als Receptioniste/Telefoniste ben je verantwoordelijk voor de sturing van het inkomende en uitgaande telefoon-, fax- en e-mailverkeer. Het uitvoeren van overige receptie- en baliewerkzaamheden. Daarnaast zul je als Receptioniste/Telefoniste op een vriendelijke en efficiënte wijze interne- en externe klanten te woord staan.

Voor het personeel ben je als Receptioniste/Telefoniste ook van groot belang. Je verzorgt hotelreserveringen en indien mogelijk het boeken van zakenreizen. Verder beheer jij de centrale urenregistratie van het personeel.

Wie ben jij?
Met jouw afgerond MBO niveau 2 richting Handel en Administratie richt jij je op de behoeften en verwachtingen van de klant. Met jouw ervaring in een soortgelijke functie en goede communicatieve vaardigheden help je de klant op een vriendelijke en efficiënte wijze. Je vindt het geen probleem om instructies en procedures op te volgen. Een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré, maar niet noodzakelijk.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.