Retail medewerker bij verschillende stations (Utrecht)

Let op: Deze vacature past in het voorkeursbeleid voor Wajongeren. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij u helaas niet meenemen in de selectieprocedure.

 

Functienaam

Retail Medewerker bij verschillende stations

We zijn op zoek naar een Retail Medewerker voor stations in Utrecht.

Wat ga je doen?

Per locatie en winkel zal er gekeken worden wat de belangrijkste taken zijn. Denk aan de wasstraat of het voorbereiden van broodjes, vakkenvullen enz. Er wordt gestart met het uitvoeren van de belangrijkste taak, afhankelijk van de kandidaat worden er steeds meer werkzaamheden toegevoegd.

Er zal worden gewerkt in Ploegendiensten. Deze zijn per plek verschillend in te vullen. Er zal rekening gehouden met de beschikbaarheid van de kandidaat om aan de juiste plek te kunnen matchen.

Er zal sprake zijn van wisselende roosters: we streven ernaar om de kandidaten zoveel mogelijk op vaste tijdstippen in te plannen of een zoveel mogelijk repeterend rooster.

Wie ben jij?

Je zult plezier moeten hebben in het werken in de horeca/retail. Fysiek zwaarder werk aan kunnen, langer achter elkaar kunnen staan. Kunnen omgaan met procedures en veiligheidseisen. Kunnen werken in ploegendiensten en met wisselende roosters. 

Solliciteren 

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.