Schoonmaakmedewerk(st)er in Veenendaal

Werkmans is voor een opdrachtgever op zoek naar een Schoonmaakmedewerk(st)er in de omgeving van Veenendaal. De functie is voor 12 tot 16 uur in de week.

Wat ga je doen?
Als Schoonmaakmedewerk(st)er bestaan je werkzaamheden uit: stofzuigen en dweilen, deuren en bureaus afnemen, ramen zemen en toiletruimtes schoonhouden. Deze werkzaamheden voer je uit bij een werkgever in Veenendaal (dus niet via een schoonmaakbedrijf).

Wie ben jij?
Jij hebt geen probleem met instructies en procedures opvolgen. Daarnaast ben je gemotiveerd, flexibel en secuur. Ervaring in de schoonmaak is een pré, maar niet noodzakelijk.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.