Servicemedewerker

Let op: Deze vacature past in het voorkeursbeleid voor wajongeren. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij u helaas niet meenemen in de selectieprocedure.

Functienaam:
Voor een opdrachtgever in de regio van Dordrecht zijn wij per direct op zoek naar kandidaten voor de functie van servicedeskmedewerker. Bij gebleken geschiktheid (na proefplaatsing) is er de mogelijkheid om fulltime in dienst bij de opdrachtgever te treden voor minimaal zes maanden.

Wat ga je doen:
Als servicedeskmedewerker komt u te werken binnen een jonge, dynamische organisatie dat zich richt op de ontwikkeling van software. U beantwoordt dagelijks vragen van klanten per e/mail, per telefoon, per chat en via meekijken op afstand. Hierbij bent u in staat om alledaagse softwareproblemen te analyseren, oplossen en te registreren in het systeem. Daarbij wordt discreet omgesprongen met de toevertrouwde informatie.

Wie ben jij:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die graag actief zijn in de wereld van de ICT en geen 9 – 5 mentaliteit hebben. In deze functie dient u als het visitekaartje voor de organisatie. Klantvriendelijkheid, oplossings- en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die zich de vakkennis snel eigen weet te maken en vanuit een leergierige houding deze up-to-date weet te houden.

Wij vragen:
Voor het uitvoeren van deze functie dient u in het bezit te zijn van minimaal een HAVO of MBO4 niveau. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Solliciteren:
Bent u geïnteresseerd in deze functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Rene Wirken. Dit kan via rene@werkmans.nl.
Indien u vragen heeft over de vacature, dan kunt u contact opnemen met Rene Wirken op het volgende nummer 06-50810959 of via rene@werkmans.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.