Software Developer (Java/C++) in Utrecht

Werkmans is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een Software Developer (Java/C++) in de omgeving van Utrecht. De opdrachtgever kenmerkt zich door een open cultuur, ‘no nonsense’ mentaliteit en heeft een uitstekende naam in de markt. Het is een team van betrokken en bevlogen collega’s die gaan voor geslaagde projecten en lange termijn relaties met zowel personeel als klanten. Onze opdrachtgever krijgt door jarenlange ervaring en een enorm netwerk de leukste projecten binnen. Hierin krijgt iedere medewerker de mogelijkheid om zijn of haar talenten en interesses te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Samen met het team zul je meewerken aan bedrijfskritische systemen voor mooie opdrachtgevers. Bijvoorbeeld aan verkeersmanagementsystemen voor de verzameling en distributie van verkeersgegevens, veelal in Java. Maar ook systemen voor de verzameling en distributie van weergegevens voor meteorologische instituten of vluchtgegevens voor de luchtvaart. Die systemen worden veelal met C++ gebouwd. De opdrachtgever voert deze projecten inhouse uit op het kantoor in Utrecht, maar ook bij de klant op locatie.

Wie ben jij?
Je hebt ervaring met Java en/of C++ software ontwikkeling. Afhankelijk van je ervaring verwachten we in het geval van Java ook kennis van J2EE applicatieservers. Zoals bijvoorbeeld JBoss, Tomcat, Glassfish, WAS of frameworks: Spring, Seam, Hibernate, JSF, Wicket, Angulair JS. Tevens ervaring met testen (JUnit) en tools als Eclipse, Subversion, Git, Maven, Jenkins.

Maar bovenal heb je plezier in software ontwikkeling en onderschrijf je het belang van correct documenteren. Je voelt je prettig in een team. Ervaring met ontwikkelen volgens een Agile aanpak (bijvoorbeeld Scrum) is een pré. Dit alles onderschrijf je door een succesvol afgeronde HBO of WO opleiding richting informatica. Je kunt jezelf goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk. Hierbij is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid zijn van essentieel belang bij het uitvoeren van deze functie.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobscoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.