Software Developer / Tester (Java) in Utrecht

Werkmans is voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een kandidaat voor de functie van Software Developer / Tester (Java) woonachtig in de omgeving van Utrecht. Het gaat om een tijdelijke functie van 6 maanden voor 40 uur per week. Bij goed functioneren wordt dit verlengd. Onze opdrachtgever groeit hard en is daarom op zoek naar versterking voor het team professionals.

Wat ga je doen?
Ligt jouw affiniteit bij het ontwikkelen en testen van software? Heb jij een stevige basis in Java en is de Agile aanpak voor jou bekend terrein? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Voor deze functie zoeken we gemotiveerde kandidaten met een afgeronde HBO of universitaire opleiding in de richting van informatica. Met deze opgedane kennis ontwerp je software op basis van Java. De ontworpen software wordt geïntegreerd in verkeersmanagementsystemen voor bijvoorbeeld de scheeps- en luchtvaart. Met jouw kennis van ISTQB of TMap Next test je de geïntegreerde software zodat de kwaliteit van de software gewaarborgd is. Mede door jouw flexibiliteit, stressbestendigheid en klantgerichtheid los jij problemen op en zorg je voor een uitstekend product.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong uitkering, vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij uw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. 

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Ben jij de kandidaat die we zoeken? Dan kunt u uw CV en motivatie richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.