Software Tester in Utrecht

Werkmans is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een Software Tester in de omgeving van Utrecht. De opdrachtgever kenmerkt zich door een open, ‘no nonsense’ mentaliteit en heeft een uitstekende naam in de markt. Het is een team van betrokken en bevlogen collega’s die gaan voor geslaagde projecten en lange termijn relaties met zowel personeel als klanten. Onze opdrachtgever krijgt door jarenlange ervaring en een enorm netwerk de leukste projecten binnen. Hierin krijgt iedere medewerker de mogelijkheid om zijn of haar talenten te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Je bent binnen een ontwikkelteam verantwoordelijk voor het testen van ontwikkelde functionaliteit voor bedrijfskritische systemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan verkeersmanagementsystemen voor de verzameling en distributie van verkeersgegevens. Maar ook systemen voor de verzameling en distributie van weergegevens voor meteorologische instituten of vluchtgegevens voor de luchtvaart.

In deze functie schrijf je testplannen. Daarnaast organiseer en voer je acceptatie- en systeemtesten uit. De testresultaten leg je vast en rapporteert dit vervolgens aan het team. Je onderhoudt functionele afstemming met de klant. Veel projecten worden volgens een Agile aanpak (bijvoorbeeld Scrum) uitgevoerd.

Wie ben jij?
Vanwege het bedrijfskritische karakter van de projecten zijn we op zoek naar iemand die zijn testwerk zeer serieus neemt. Je realiseert je dat jouw bijdrage het verschil kan maken in foutloos opleveren of niet. Je zet net dat stapje verder dan de eisen die aan een systeem gesteld worden geeft niet op voor alles door en door getest is.

Je bent kritisch, maar gebruikt wel je gezond verstand. Je kunt je teamleden/ontwikkelaars duidelijk maken waar de problemen liggen en meedenken over een oplossing. Je hebt kennis van programmeren en interesse in de techniek achter de systemen. Met deze eigenschappen haal jij deadlines en houd je betrokkenen op de hoogte van de voortgang. Dit onderschrijf je met een afgeronde HBO of WO studie richting informatica. Je kunt jezelf goed in het Nederlands uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk. Commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid zijn van essentieel belang bij het uitvoeren van deze functie.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature, dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.