Sushi bezorgers in Maastricht

Let op: Deze vacature past in het voorkeursbeleid voor wajongeren. Wij kunnen reacties enkel in behandeling nemen als je in bezit bent van een wajong status. Dit dien je in de sollicitatie te vermelden.

Functienaam:
Werkmans is voor een opdrachtgever op zoek naar kandidaten voor een functie als Sushi bezorger in Maastricht. Het hebben van een scooterrijbewijs (AM) is verplicht en enige stratenkennis in de omgeving van Maastricht is een pré. Het betreft een functie waarbij wordt gewerkt in de avonduren, ongeveer acht uur per week, in ieder geval op dinsdagavond en woensdagavond. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om na twee maanden in dienst bij de opdrachtgever te treden voor minimaal een half jaar.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het op tijd bezorgen van bestellingen bij klanten en de betaling van de bestelling.

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die een scooterrijbewijs (AM) hebben en enige stratenkennis hebben in de omgeving van Maastricht. Het is belangrijk dat je kunt omgaan met geld en representatief en klantgericht bent.

Werkomgeving
Als bezorger werk je vooral zelfstandig. Je krijgt opdracht om een bestelling op tijd af te leveren en te zorgen voor de betaling. Vervolgens keer je weer terug naar het restaurant om de volgende bestelling op te halen en te bezorgen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door een van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geĂ¯nteresseerd in deze functie? Dan kunt u tot 10 november uw CV en motivatiebrief richten aan Ruud Luijsterburg. Dit kan via ruud@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature, dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-460 707 31.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.