Technisch Verkoper in Ede

Werkmans is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een Technisch Verkoper voor de locatie Ede. Deze opdrachtgever is expert op het gebied van industriële ICT. Kennis, support, kwaliteit en vergaande klantgerichtheid zijn kernwoorden die passen bij de opdrachtgever. De opdrachtgever is voornamelijk actief in de volgende markten: transport, energie, beveiliging, marine & off-shore en petrochemie.

Wat ga je doen?
Voor uitbreiding van het verkoopteam van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een pro-actieve en resultaatgerichte Technisch Verkoper. Om jouw verkoopdoelstellingen te realiseren is het onderhouden en uitbreiden van klantrelaties een belangrijk onderdeel. Dankzij jouw kennis en klantgerichtheid bouw je naamsbekendheid op binnen de genoemde markten.

Wie ben jij?
– Je bent representatief, bezit een gezonde dosis mensenkennis en je laat je niet snel uit het veld slaan;
– Representatief, mensenkennis en in staat om mee te werken aan het succes van relaties;
– Bij voorkeur een afgeronde MBO-opleiding in de richting van elektrotechniek of technische informatica. Óf aantoonbaar benodigde kennis;
– Kennis van (industrieel) ethernet netwerken en embedded computers is een pré;
– In staat zijn goed te luisteren naar de behoeften van de klant om deze hierna te vertalen naar oplossingen;
– Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Zowel in woord als schrift;
– Verkoop ervaring is wenselijk, maar niet doorslaggevend. Wél doorslaggevend is de drive om te slagen in deze baan.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door een ervaren jobcoach.

Wijze van solliciteren
U kunt uw CV en eventueel motivatiebrief mailen naar kevin@werkmans.nl. Indien u vragen heeft over de vacature kunt u contact opnemen met Kevin van der Heijden op het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.