Telemarketeer in Raamsdonksveer (via inBeeldt)

inBeeldt (detacheringstak van o.a. Werkmans – www.inbeeldt.org) is voor een opdrachtgever op zoek naar een Telemarketeer voor 24 uur per week in de omgeving van Raamsdonksveer. In deze functie ben je werkzaam op de Sales afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle contacten met zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers. Op deze afdeling werk je samen met Art Consultants, Commerciële Binnendienst Medewerkers en collega Telemarketeers.

Wat ga je doen?
Je benadert telefonisch potentiële klanten en beheert bestaande klanten op administratief en commercieel vlak.

Wie ben jij?
Met jouw commerciële instelling zie jij het als een uitdaging om zoveel mogelijk afspraken te maken. Je vindt het prettig om in een bedrijf te werken waarin resultaat en een prettige werksfeer prima samen gaan. Met jouw doorzettingsvermogen, leergierigheid, commercieel talent en vloeiend Nederlands taalgebruik probeer je het maximale te bereiken als het gaat om het maken van afspraken.

Let op: deze vacature is uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong-indicatie vastgesteld door het UWV. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen.

Persoonlijke ondersteuning
Indien nodig is er ruimte voor persoonlijke ondersteuning door één van onze ervaren jobcoaches.

Wijze van solliciteren
Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan kunt u uw CV en motivatiebrief richten aan Kevin van der Heijden. Dit kan via kevin@inbeeldt.org. Indien u vragen heeft over de vacature dan kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-21 43 39 58.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.