Toezichthouder zwembad

Let op: Deze vacature past in het voorkeursbeleid voor wajongeren. U dient dit te vermelden in uw sollicitatie, anders kunnen wij u helaas niet meenemen in de selectieprocedure.

Functienaam:
Voor een opdrachtgever in de regio van Westerhoven zijn wij per direct op zoek naar een kandidaat voor de functie van ´Toezichthouder zwembad´. Het betreft een functie voor 15 uur in de week.

Wat ga je doen:
Als toezichthouder heeft u een signalerende functie en houdt u toezicht op het zwemmende publiek. U bent alert op eventuele gevaarlijke situaties. Hierbij durft u bezoekers te wijzen op het juist gebruik maken van het zwembad en het volgen van de veiligheidsvoorschriften. Het is belangrijk dat adviezen strikt worden nageleefd en u daarop toeziet. Het kan voorkomen dat je zelf het zwembad in moet ( voor openingstijd ) om het zwembad schoon te maken. Denk aan verwijderen takjes / planten uit het water.
Het zwembad is geopend tot ’s avonds 22:00, inclusief de weekenden. De diensten variëren van 4 tot 6 uur per dienst. Hierdoor is het mogelijk dat u avond- en/of weekendendiensten draait. De roosters zijn ruim op tijd bekend.

Wie ben jij:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die het leuk lijkt om in een subtropisch zwemparadijs aan de slag te gaan. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om ook in de weekenden te werken. In deze functie dien je als aanspreekpunt voor zwembadgasten.

Wij vragen:
Voor het uitvoeren van deze functie dient u in het bezit te zijn van zwemdiploma A & B. De cursus ‘EHBO’ en ‘Reddingszwemmen’ worden aangeboden door de werkgever.

Solliciteren:
Bent u geïnteresseerd in deze functie? Uw CV en motivatiebrief kunt u richten aan Madelon Mudde. Dit kan via madelon@werkmans.nl.
Indien u vragen heeft over de vacature, dan kunt u contact opnemen met Madelon Mudde op het volgende nummer 06-46441882 of via madelon@werkmans.nl.
De mogelijkheid tot proefplaatsing (indien nodig) kan worden ingezet.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.