Verkeersregelaar (landelijk)

Let op: Deze vacature past in het voorkeursbeleid voor wajongeren. Wij kunnen reacties enkel in behandeling nemen als je in bezit bent van een wajong status. Dit dien je in de sollicitatie te vermelden.

Functienaam:
Voor een landelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van Verkeersregelaar, startend in maart 2016. Het betreft seizoensgebonden werk. Dit betekent dat u beschikbaar dient te zijn in de periode van maart 2016 tot en met oktober 2016. Na einde van het seizoen is terugkeren mogelijk.

Wat ga je doen:
Als verkeersregelaar werkt u zelfstandig dan wel onder leiding van een coördinator verkeer regelend optreden bij wegafzettingen, wegwerkzaamheden, calamiteiten en evenementen. De werkzaamheden zullen veelal overdag en in de avond plaatsvinden. Hierdoor bent u als verkeersregelaar flexibel inzetbaar ten aanzien van de werktijden. Als verkeersregelaar meldt u afwijkende situaties / bijzonderheden en staat u weggebruikers op een correcte en vriendelijke wijze te woord.

Wij vragen:
Voor het uitvoeren van deze functie dient u in het bezit te zijn van of bereid te zijn deze te volgen ;
• Gecertificeerd Beroepsmatig Verkeersregelaar
• Gecertificeerd BRL9101 (basiskennis Verkeersmaatregelen)
• VCA
Verder ;
• Rijbewijs B én in het bezit van een auto.
• Stressbestendig
• Geen fysieke beperkingen

Wij bieden:
Bij gebleken geschiktheid bieden wij een arbeidsovereenkomst van een half jaar voor de duur van 20 – 32 uur tegen betaling van het minimumloon (+5%). Daarnaast word je intern opgeleid.

Solliciteren:
Voor interesse in deze functie of aanvullende informatie neem contact op met René Wirken.
Telefoonnummer : 06-50810959
email: rene@werkmans.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.